Podiumtechnicus gezocht Etten-Leur

Home » Noord-Brabant » Podiumtechnicus gezocht Etten-Leur

Professionele podiumtechnicus gezocht in de omgeving van Etten-Leur

Podiumtechnicus gezocht Etten-Leur | Gotcha

Ben jij opzoek naar een podiumtechnicus in Etten-Leur die ervoor zorgt dat alles goed is ingesteld zodat het een geweldig feest wordt? Gotcha helpt jou bij het vinden van een geschikte podiumtechnicus. Om ervoor te zorgen dat tijdens een feest niet de verlichting uitvalt of het geluid, is het belangrijk dat alles goed is aangesloten. Nu snappen wij dat veel mensen geen kennis hebben van het aansluiten van verschillende verlichtingen en geluidsinstallaties. Daarom heeft Gotcha een aantal podiumtechnicussen die ervoor zorgen dat alles goed is aangesloten zodat u zorgeloos kan genieten van het feest of event. 

Meedenken met de klant zorgt ervoor dat de productie naar wens wordt uitgevoerd. Door middel van het aanbieden van verschillende vakgebieden met ieder een eigen productspecialist wordt de kwaliteit van de diversiteit binnen de organisatie gewaarborgd. Op deze manier heeft u als klant één duidelijk aanspreekpunt. Zorgvuldig omgaan met producten en de benodigde tijd op de juiste manier inplannen geeft Gotcha de mogelijkheid een betaalbare aanbieder op het gebied van licht, geluid en beeld te zijn.

Heb jij binnenkort een feest en zoek je nog een podiumtechnicus in de omgeving van Etten-Leur? Gotcha helpt jou daar graag bij. Bel ons voor meer informatie of stuur een mail met jouw vraag.

 

 Podiumtechnicus gezocht Etten-Leur


Coen
Bel of APP mij voor advies en een scherpe prijs! of vul het contactformulier in en ik bel terug.

AV begint hier

Informatie
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot (bij Breda)
E-mail
info@gotcha.nl
Telefoon
+31 (0) 161 224080
Socials
@gotchagroup
Gotcha © 2022 Algemene voorwaarden
crossmenu